PILATES NA NAPRAVAH

INDIVIDUALNA VADBA NA NAPRAVAH

Individualna vadba je namenjena osebam, ki želijo izkoristiti kar največji učinek pilates metode. Individualna vadba je odličen pristop, tako za začetnike, kot tudi za najbolj izkušene osebe. Pred začetkom vadbe skupaj z učiteljico določite svoje cilje in želje. Prva ura vključuje podrobno analizo vašega telesnega stanja, saj lahko le tako sestavimo najboljši program posebej in izključno za vas. Z rednimi individualnimi urami zelo hitro vplivate na moč in gibljivost svojega telesa. Ure potekajo na pilates napravah: reformer, tower, chair, arc, barrel, orbit in tudi na CoreAlign. 

SEMI-INDIVIDUALNA VADBA NA NAPRAVAH

Semi-individualna vadba na napravah je vadba za 2 osebi, namenjena tistim, ki bi želeli vaditi v družbi svojega prijatelja ali partnerja oziroma druge osebe. Vsaka oseba izvaja svoj program vadbe, pod konstantnim nadzorom in ob pomoči inštruktorice pilatesa   svojemu telesu zagotovite nov izziv in konstanten napredek.  Vadba poteka na pilates napravah: reformer, tower, springboard, barrel, chair, orbit, ter na CoreAlign. Izbor vaj omogoča harmonično krepitev vseh pomembnih mišičnih skupin telesa in vsebuje vaje za noge, zadnjico, roke, trebušne in hrbtne mišice.

Ure individualnega in semi-individualnega pilatesa potekajo po urniku, ki je predhodno dogovorjem z vami. Glede izvedbe se povsem prilagodimo vašim željam.

Za več informacij o prostih terminih nam pišite na info@pilatesljubljana.si ali nas pokličite na 031 276 848.