PILATES NA NAPRAVAH

INDIVIDUALNA VADBA NA NAPRAVAH

Individualna vadba je namenjena osebam, ki želijo izkoristiti kar največji učinek pilates metode. Individualna vadba je odličen pristop, tako za začetnike, kot tudi za najbolj izkušene osebe. Pred začetkom vadbe skupaj z učiteljico določite svoje cilje in želje. Prva ura vključuje podrobno analizo vašega telesnega stanja, saj lahko le tako sestavimo najboljši program posebej in izključno za vas. Z rednimi individualnimi urami zelo hitro vplivate na moč in gibljivost svojega telesa. Ure potekajo na pilates napravah: reformer, tower, chair, arc, barrel in orbit.

SEMI-INDIVIDUALNA VADBA ALI SEKVENCA NA NAPRAVAH

Semi-individualna vadba na napravah je vadba za 2 osebi, namenjena tistim, ki bi želeli vaditi v družbi svojega prijatelja ali partnerja oziroma druge osebe. Imate možnost izbire klasične semi-individualne vadbe, kjer vsaka oseba izvaja svoj program vadbe, pod konstantnim nadzorom in ob pomoči inštruktorice pilatesa (vodi Céline Louis), ter možnost izbire semi-individualne sekvence na napravah (vodi Sabina Remškar) pri kateri obe osebi istočasno izvajata enako sekvenco vadbe. Sekvenca ostaja enaka mesec dni (z variacijami v vajah), nato pa se spremeni, s čimer svojemu telesu zagotovite nov izziv in konstanten napredek. Obe vadbi potekata na pilates napravah: tower, springboard, barrel, chair, orbit, itn.. Izbor vaj omogoča harmonično krepitev vseh pomembnih mišičnih skupin telesa in vsebuje vaje za noge, zadnjico, roke, trebušne in hrbtne mišice.

KROŽNA VADBA NA NAPRAVAH

Krožna vadba na napravah je ura vadbe za maksimalno 4 osebe, ki krožijo od ene do druge pilates naprave. Pri vadbi uporabljamo reformer, allegro reformer tower of power, exo chair, arc, ladder barrel ter orbit, včasih tudi valj ali veliko žogo. Je odlična vadba, saj so vaje prilagojene vsakemu posameznemu učencu. Za krožno vadbo na napravah je potrebno poznati principe pilatesa ter posamezne naprave, zato je pred udeležbo na takšni vadvi potrebno opraviti pet individualnih ur na napravah (uvajalni paket).

Ure individualnega, semi-individualnega pilatesa in krožne vadbe potekajo po urniku, ki je predhodno dogovorjem z vami. Glede izvedbe se povsem prilagodimo vašim željam.

Za več informacij o prostih terminih nam pišite na info@pilatesljubljana.si ali nas pokličite na 031 276 848.

OGLEJTE SI VAJE