PILATES NA NAPRAVAH

KROŽNA VADBA NA NAPRAVAH

Krožna vadba na napravah je ura vadbe za maksimalno 4 osebe, ki krožijo od ene do druge pilates naprave. Pri vadbi uporabljamo reformer, allegro reformer tower of power, exo chair, arc, ladder barrel ter orbit, včasih tudi valj ali veliko žogo. Je odlična vadba, saj so vaje prilagojene vsakemu posameznemu učencu. Za krožno vadbo na napravah je potrebno poznati principe pilatesa ter posamezne naprave, zato je pred udeležbo na takšni vadvi potrebno opraviti pet individualnih ur na napravah (uvajalni paket).

INDIVIDUALNA VADBA NA NAPRAVAH

Individualna vadba je namenjena osebam, ki želijo izkoristiti kar največji učinek pilates metode. Individualna vadba je odličen pristop, tako za začetnike, kot tudi za najbolj izkušene osebe. Pred začetkom vadbe skupaj z učiteljico določite svoje cilje in želje. Prva ura vključuje podrobno analizo vašega telesnega stanja, saj lahko le tako sestavimo najboljši program posebej in izključno za vas. Z rednimi individualnimi urami zelo hitro vplivate na moč in gibljivost svojega telesa. Ure potekajo na pilates napravah: reformer, tower, chair, arc, barrel in orbit.

SEMI-INDIVIDUALNA VADBA NA NAPRAVAH

Semi-individualna vadba je namenjena tistim, ki bi želeli vaditi v družbi svojega prijatelja ali partnerja oziroma druge osebe. Imate možnost izbire klasične semi-individualne vadbe, kjer vsaka oseba izvaja svoj program vadbe, pod konstantnim nadzorom in pomoči inštruktorice pilatesa, ter možnost izbire semi-individualne sekvence na napravah pri kateri obe osebi istočasno izvajata enako sekvenco vadbe.

Ure individualnega, semi-individualnega pilatesa in krožne vadbe potekajo po urniku, ki je predhodno dogovorjem z vami. Glede izvedbe se povsem prilagodimo vašim željam.

Za več informacij o prostih terminih nam pišite na info@pilatesljubljana.si ali nas pokličite na 031 276 848.